2/05/2015

2 - 6 februarie 2015 - Tabara de iarna "Just4fun and Snowy", Vatra Dornei

Activitățile desfasurate in tabara de iarna au inclus jocuri, concursuri sportive (scrabble, remi, șah, sănius), plimbare cu sania trasă de cai, călărie, vizită la Muzeul de Etnografie Vatra Dornei, vizită la Fabrica de îmbuteliere a apei minerale “Bucovina”, precum si competiții tehnice: concurs Media. Activitățile de cunoaștere, incursiunea în parcul natural din centrul stațiunii Vatra Dornei, clipele deosebite alături de doi cai de rasă de la ferma “Caii Bucovinei” (Elvis si Tarzan), vizita la Fabrica de îmbuteliere a apei minerale  “Bucovina”, o demonstrație reală a “how it’s made” în România au fost momentele principale ale activităților de tabără.
La Concursul Media, elevii organizați în echipe formate din doi membri, au realizat pe calculator un film, folosind un editor video specializat (Sony Vegas Pro, Camtasia Studio, Movie Maker etc.). Criteriile de departajare a concursului Media au urmărit originalitatea, utilizarea echilibrată a efectelor, complexitatea tehnică și încadrarea în tema propusă.
În ultima zi petrecută în tabără elevii și-au prezentat proiectele realizate și au participat la workshopuri referitoare la beneficiile și riscurile navigării pe Internet în cadrul proiectului Safer Internet Plus.
Parteneri: Clubul Copiilor Vatra Dornei, Restaurant Silva Vatra Dornei, Ferma „Caii Bucovinei”.
Concurs Media, 5 februarie 2015. 

 Petracovici Tudor, clasa a VI-a
Vacanta la Vatra Dornei




 Popa Sebastian, clasa a VIII-a
Tabara de iarna, februarie 2015


Doroftei Victor

Articol Crai Nou