12/23/2015

Zâmbete în Ajun de Crăciun

Aflat la a IV-a editie, proiectul de voluntariat ”Zâmbete în Ajun de Crăciun”, s-a desfășurat în perioada 21 - 22 decembrie 2015. Grupul de 16 colindători de la Școala ”Ion Creangă” Suceava, ajutați de elevi și profesori de la Palatul Copiilor Suceava, au colindat luni, 21 decembrie 2015, copiii de la Casele de tip familial Șcheia și Mihoveni. La final, elevii au împărțit daruri copiilor aflați în centrele de ocrotire a DGASCP Suceava, constând din dulciuri, decorațiuni de Crăciun și fructe. Colindători au fost primiți cu căldură de gazde, fiind răsplătiți cu prăjituri și sucuri. Copiii din centrele de ocrotire s-au pregătit din timp pentru sărbătorile de iarnă, confecționând ornamente de iarnă, ajutați de grupa de începători de la cercul de informatică a Palatului Copiilor Suceava, în data de 7 decembrie 2015

Marți, 22 decembrie 2015, colindătorii însoțiți de cadrele didactice, au colindat bătrânii aflați în Azilul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava”, oferindu-le daruri și produse alimentare pentru întâmpinarea Crăciunului.
Realizarea acestui proiect a fost posibilă, datorită susţinerii partenerilor, patronilor firmelor: SC General Construct SRL, Restaurant Latino și Complex Zamca din Suceava.