4/26/2018

Marele Premiu al Palatului National al Copiilor București, 25-27 mai 2018

Ediţia a XXVII-a a Concursului Naţional de Informatică Marele Premiu al Palatului Naţional al Copiilor se desfăşoară în perioada 25 -27 mai 2018 la Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti.
Secţiunile concursului:
 - prezentari în PowerPoint, clasele IV-VIII;
- Poveşti ilustrate, clasele II-VII;
- Grafică I-VII.
La concurs pot participa copii din grădiniţe, şcoli, palate şi cluburi ale copiilor.  Listele cu elevii participanţi la acest concurs vor fi transmise la Palatul Naţional al Copiilor până la data de 20 mai 2018.  Concursul se află în Calendarul Ministerului Educaţiei Nationale 2018, pozitia 9.
Imagini pentru palatul national al copiilor bucuresti
Proba de concurs la sectiunea PowerPoint consta în realizarea unei prezentări cu o tematică impusă în programul PowerPoint. Desenele care însoţesc prezentarea se vor realiza în MsPaint şi vor fi copiate în documentul PowerPoint corespunzător lucrării elevului (maxim o imagine pe fiecare slide din Clip Art; nu se folosesc imagini sau documentaţie de pe Internet). Durata probei este1h 30’.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rezultatele concursului judetean de informatica 2018

Sectiunea Programare Locul I Cruceanu Ciprian, clasa a IV-a, Clubul Copiilor Vatra Dornei Ionescu Marian Nicolay, clasa a V-a, Palatul C...