10/09/2023

Premierea elevilor

Anul școlar 2023 - 2024 a adus roade binemeritate elevilor care au frecventat cercul de informatică. Elevii de la grupa avansați au avut șansa de a pune în practică ceea ce au studiat, prin participarea la diverse competiții, fiind recompensați cu premii.

Astfel la Concursul de informatică ”StartIT”, PC Suceava, cuprins în CAERI2023, s-au remarcat elevii: Premiul I - Ștefănescu Andrei elev în clasa a IV-a, Premiul II - Serediuc Denis , elev în clasa a VII-a și  Mețiune -Tabarcea Sebastian, elev în clasa a VI-a. 

La competiția ”Infotehnium”, aflată la ediția a IX-a, organizată de Fundația ”Prietenii calculatoarelor” și Școala gimnazială ”Sf. Calinic de la Cernica” București, au participat elevii Pintilie Luca, clasa a V-a și Musteață Tudor, clasa a VI-a.

 


Premiul I a fost obținut de elevul Pintilie Luca, clasa a V-a, la secțiunea programare C++.

Premiul Special, la secțiunea Grafică pe calculator, a fost obținut de elevul Hîncu David, clasa a II-a.


Premiul de creativitate a fost obținut de elevul Musteață Tudor, clasa a VI-a, la concursul ”Planeta albastră”, ed. a IX-a, organizat de Clubul Copiilor nr.6 și Palatul Național al Copiilor București.

Un valoros Premiu I a fost obținut de eleva Cosovanu Alessia-Anamaria, clasa a VII-a, la Concursul regional de creativitate în domeniul IT, ”Infojunior”, ediția a XIV-a, organizat de ISJ Brăila.

Felicit toți elevii care au obținut rezultate frumoase!

Prof. coordonator Cerc Informatică, Ștefania ȘOIMAN