Treceți la conținutul principal

Rezultate la Concursul Municipal de Informatica InfoTehnium 2012

Concursul “Infotehnium” Bucureşti, s-a desfăşurat în perioada 23-24 martie 2012, si a fost organizat de Şcoala cu clasele I-VIII nr.164 Bucureşti împreună cu Fundaţia “Prietenii calculatoarelor”. La cele două secţiuni ale concursului: operare (Word, PowerPoint si Excel) şi programare au participat peste 400 elevi de la şcoli, palate si cluburi ale copiilor.
De la Palatul Copiilor Suceava, Cercul de informatică, au participat următorii elevi (secţiunea operare):

Nr. crt.
Nume şi prenume
Clasa
Secţiunea
Premiul
1.     
Crăciun Pîţu George
II
Word
II
2.     
Cuzenco Andrei
IV
Excel(V)
I
3.     
Apetroaei Cătălina
III
Word
I
4.     
Şalgău Tiberiu
III
Word
II
5.     
Ursaciuc Denis
III
Word
I
6.     
Şlincu Andra Maria
II
Word
II
7.     
Koczynscki Alfred
III
PowerPoint
Menţiune
8.     
Huţu Ştefan
IV
PowerPoint
III
9.     
Ursache Sebastian
IV
PowerPoint
III
10.  
Creţu Yasmina
IV
Word
III


iar la secţiunea programare:

Nr. crt.
Nume şi prenume
Clasa
Secţiunea
Premiul
1.     
Şlincu Andra Maria
II
Programare cl.3 i
I
2.     
Cuzenco Andrei
IV
Programare cl.4 av
I
3.     
Popa Sebastian
V
Programare cl.5 av
I
4.     
Ştefănescu Radu
VI
Programare cl.6 av
III
5.     
Şlincu Şerban Ştefan
VII
Programare cl.7 av
Menţiune
6.     
Dăscăliţei Ciprian
VIII
Programare cl.8 av
I
Postări populare de pe acest blog

O lume fara frica

În Săptămâna Siguranței pe Internet, 10-14 februarie 2020, programul de voluntariat Ora de net a lansat campania ”O lume fară frică” .
În săptămâna dedicată Siguranței pe Internet, desfășurată în perioda 10-14 februarie 2020, copiii ce frecventează cercurile de informatică și ecoturism – meteorologie din cadrul Palatului Copiilor Suceava, coordonate de Dna. Ștefania Șoiman și Dna. Nicoleta Bumbu, au avut oportunitatea de a se informa asupra conceptului de cyberbullying și de a conștientiza potențialul de agresiune în mediul online, sub deviza „fără frică pe internet”. Activitatea structurată în mai multe secvențe a durat aproximativ 50 de minute și a fost încadrată pe tema ”Împreună învățăm cum să fi fără frică pe internet”. Prima parte a constat în urmărirea unei prezentări PowerPoint, în care cei prezenți s-au familiarizat cu termenul de cyberbullying, au aflat care sunt modalitățile prin care se poate raporta un abuz din mediul online și de asemenea au aflat care sunt măsurile neces…

Bebras 2019

In perioada 23 septembrie 2019 – 13 martie 2020, ECDL ROMANIA organizeaza concursul Bebras Romania, ce isi propune sa introduca elevii de toate varstele in domeniul gandirii algoritmice si computationale si sa ii atraga spre domeniul informatic. Elevii pot să participe la săptămâna internațională Bebras, desfasurata in perioada 11-17 noiembrie 2019 (prima runda). Cei mai buni dintre ei vor intra in a doua runda a concursului, organizata in perioada 24 februarie-1 martie 2020. 
Competitia se desfasoara exclusiv online in cadrul fiecarei scoli inscrise, sub supravegherea unui profesor, conform unui orar flexibil si poate fi sutinuta in limba romana sau engleza. Pentru desfasurarea optima a competitiei, este necesar doar ca scolile sa detina o sala de calculatoare, dotate cu conexiune la Internet. Calendar Saptamana Bebras in lume (cand are loc prima runda a competitiei) este 11 – 17 noiembrie 2019. Rezultatele primei runde vor fi afisate in perioada 25 – 29 noiembrie 2019 pe site-ul web…

Platforma Google Classroom

În perioada în care cursurile sunt suspendate, activitatea cercului de Informatică s-a mutat pe platforma Google Classroom. Elevii înscriși la cercul de Informatică pot intra în clasa virtuală Grupa începători / Grupa avansați / Grupa performanță pe baza unui cod furnizat de profesorul coordonator de cerc elevilor prin mesaj (SMS) sau email.

Pentru a vă conecta pe această platformă trebuie să aveți un cont de gmail, cu user-ul și parola voastră (părinților).

Mai jos vă prezint modalitatea de conectare pe această platformă online, cu codul grupei cercului de informatică la care sunteți înscris, primit de la profesorul coordonator. Introduceți în browser-ul vostru următoarea adresă:
classroom.google.com Pentru a vă conecta la grupa cercului de informatică introduceți adresa contului vostru de gmail și parola.
       După ce v-ați conectat pe ecran apare așa cum este în imaginea de mai sus. Apăsați pe semnul ”+” din dreapta sus a ecranului și introduceți codul clasei primit prin SMS/emai…