6/06/2017

”How it's made" in Suceava


Săptămâna ”Școala altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun” de la Palatul Copiilor a debutat marți, 06.06.2017, prin vizita la două societăți comerciale private care produc berea și înghețata pe baza unor rețete originale, românești. Elevi și profesori interesați să cunoască procedeul de fabricație a celor două produse: înghețata BettyICe și berea Bermas, au avut ocazia să vadă live o demonstrație reală de ”How it's made” în Suceava.
Prin activitățile propuse la cele două societăți comerciale SC Bermas Sa și Betty Ice SRL Suceava, elevii au fost ajutați să înțeleagă de ce e important să-și continue studiile și cum să-și descopere valorile și pasiunile pentru alegerea unei viitoare cariere. Proiectul apropie școala de viață și de realitatea economică, sprijinind elevii să-și însușească o serie de competențe ce îi vor ajuta pe viitor indiferent de profesia aleasă.
La activitățile au participat elevi de la cercurile: Informatică, Operare și programare pe calculator, Orientare turistică și Cultură și civilizație engleză.

Fisa activitatii

Organizatori: prof. Bumbu Nicoleta, prof. Vieriu Carolina și Prof. Pînzaru Liviu
Coordonator proiect, prof. dr. Șoiman Ștefania