6/19/2017

Rezultate concurs national "Floare de colt", ed. VIII, 15-18 iunie 2017, CC Victoria Brasov

La concurs au participat 33 echipaje, din jud. Suceava un echipaj de la Palatul Copiilor Suceava si două de Clubul Copiilor Fălticeni.
Juriul a fost reprezentat de profesori de specialitate de la Facultatea de Silvicultura de la Universitatea Transilvania Braşov şi reprezentanţi de la Agenţia de Mediu Victoria.
În cadrul secţiunii Proiecte de mediu - liceu  și gimnaziu, s-au impus elevii de la Clubul Copiilor Fălticeni: Boambă Emilia și Apostol Delia Maria iar la gimnaziu Apostol Teofana, Mihalescu Andrada, Lemnariu Alexandra, Postelnicu Alessia și Axinte Elisabeta îndrumători prof. Porof Marcel și prof. Pascariu Daniela.
La secţiunea Abilităţi practice s-a evidenţiat echipa Clubului Copiilor Lugoj. Proba de Ecoturism a urmat pe traseul Valea Sâmbetei, la final toți participanții au fost răsplătiți cu o pizza delicioasa.
Secţiunea de Informatică şi-a desemnat câştigătorii în persoana celor de la Clubul Copiilor Victoria la liceu în timp ce la gimnaziu s-au impus cei de la Clubul Copiilor Hunedoara.
 Elevul Irimia Andrei, clasa a VI-a, de la Palatul Copiilor Suceava a obținut Premiul II la secțiunea Informatică.
prof. coordonator Șoiman Ștefania