1/13/2014

Ziua Sigurantei pe Internet 2014

Data limita de transmitere a proiectelor s-a prelungit pana pe 15 Ianuarie 2014, acestea urmand a fi evaluate in perioada 11 ianuarie 2014 – 5 februarie 2014 de catre un juriu special, format din membrii Consortiului Sigur.info, sponsorii si partenerii concursului, elevi si profesori.
Ziua Sigurantei pe Internet, promoveaza utilizarea responsabila a tehnologiei online si a dispozitivelor mobile cu acces la Internet, in randul copiilor si al tinerilor din intreaga lume.
In 2014, Ziua Sigurantei pe Internet va fi sarbatorita pe data de 11 Februarie iar tema principala a acestei editii este „Impreuna facem Internetul mai bun!”.

Competitia se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste intre 6 si 18 ani incadrati in doua grupe de varsta: 6-11 ani si 12-18 ani, care vor participa in echipe coordonate de un profesor sau parinte. Sub indrumarea acestora, copiii pot inscrie in concurs proiecte multimedia (prezentari power point, colaje fotografice, desene, videoclipuri, etc.) in care vor ilustra contributii care pot face Internetul un spatiu mai bun si mai sigur si modul in care aceasta ar putea fi promovate in randul copiilor si adultilor. 
Competitia este deschisa atat scolilor, cluburilor de tineret, cat si copiilor si profesorilor in mod individual.
 Regulamentul complet al concursului poate fi consultat la adresa sid2014.sigur.info. La aceeasi adresa participantii pot descarca formularele de participare si isi pot inscrie proiectele in concurs.