12/18/2014

Proiectul de voluntariat "Zambet in Ajun de Craciun", ed. a III-a, 17-18 decembrie 2014

În apropierea Crăciunului, elevi de la școala gimnazială ”Ion Creangă, îndrumați de prof. Ed. Muzicală - Șoiman Adrian, împreună cu elevii de la cercul de informatică, coordonati de prof. Șoiman Ștefania,, au realizat un program artistic de colinde și au contribuit la realizarea cadourilor de Crăciun. În data de 17 decembrie 2014, elevii însoțiti de cadrele didactice, au susținut un program artistic la sediul firmelor private din Suceava: SC Dany Gry Suceava, SC General Construct SRL, Hotel Sonenhof Suceava și Complex Zamca din Suceava, iar a doua zi, 18 decembrie 2014, au cântat colinde de Crăciun la Azilul de bătrâni „Sf. Ioan cel Nou de la Suceava” și în sala de festivități a Centrului de plasament Speranța din Suceava. La sfârșitul manifestării artistice elevii împreună cu cadrele didactice implicate în proiect, au oferit bătrânilor și copiilor pachete cu dulciuri, fructe și produse alimentare. 

Realizarea acestui proiect a fost posibilă, datorită susţinerii partenerilor, patronilor firmelor: SC Dany Gry Suceava, SC General Construct SRL, Hotel Sonenhof Suceava și Complex Zamca din Suceava.
Proiectul este cuprins in CAEJ 2014, C2 poz.21.

Scopul activității a fost îndeplinit, astfel s-a reușit cultivarea interesului elevilor faţă de obiceiurile de iarnă și a unui comportament de ajutorare şi voluntariat.