11/17/2019

SuperTeach, Iasi 2019


Conferințele SuperTeach sunt evenimente destinate atât profesorilor, cât și persoanelor interesate de educație. Conferința are o parte alocată discuțiilor și discursurilor – susținute de profesori, antreprenori, oameni de afaceri și altă parte destinată atelierelor practice, unde profesorii participanți au pus în aplicare conceptele abordate de către invitați.
Zilele petrecute alături de profesorii, antreprenorii și invitații conferinței SuperTeach ne-au ajutat să înțelegem cum să aplicam conceptul de mentalitate deschisă în educație și cum poate fi folosit pentru a ne îmbunătăți experiența educațională. Timp de trei zile am pariticipat la conferința: 16.11.2019 - dedicată exclusiv vorbitorilor din diverse domenii: antreprenori, oameni de bussiness, profesori dedicați și două zile, 15 și 17 noiembrie 2019 în care s-au desfășurat atelierele practice susținute de specialiști în educație.
În cadrul atelierului practic de predare cu mentalitate deschisă, am fost instruiți de formatori SuperTeach: doamnele prof. Claudia Cârstocea și Paula Epureanu. Timp de două ore ne-au fost explicate și demonstrate prin exemple practice principiile de bază ale Mentalității Deschise în Educație și conceptul ”Celălalt este la fel de important ca și mine”.
” Sistemul educaţional românesc are nevoie de schimbare, iar profesorii, cu susținerea comunităților SuperTeach, pot descoperi măreția din fiecare copil.”