6/04/2024

Copiii din Comitetul Eco, de la Palatul Copiilor Suceava, au participat la activitățile colocviului Educație pentru mediu

Comitetul Eco al Palatului Copiilor Suceava - Eco Școală (palat), a participat la „Colocviile educației pentru mediu” la Centrul Cultural „Academician Eugen Simion" Dumbrăveni, de Ziua Mondială a Mediului,  5 iunie 2024. 
La „Colocviile educației pentru mediu” am fost invitați să participăm fiind implicați în programul internațional ECOSchools, anul acesta am fost reevaluați pentru păstrarea „Steagului Verde”, ediția 2024. Programul EcoSchools este coordonat la nivel mondial de Foundation for Environmental Education (FEE) – www.fee.global, iar la nivel național de Centrul Carpato Danubian de Geoecologie (CCDG) – www.ccdg.ro. Dna inspector prof. Vîntur Tatiana, coordonator al programului la nivel județean, a prezentat nr. 10 al revistei de educație pentru mediu „ECO-ul”care diseminează bunele practici, promovează efortul continuu al școlilor/palatului din județul Suceava, implicarea voluntară în acțiuni educaționale de educație pentru mediu.
Coordonator Eco Școală al Palatului Copiilor,
prof. Bumbu Nicoleta
Director, prof. Aneculăesei Daniel